Montage

montagebanner

Montage door SBB Kozijnen

SBB Kozijnen  werkt met eigen montageploegen. Onze monteurs hebben veel ervaring en voeren op professionele wijze alle montagewerkzaamheden uit, voor zowel particuliere woningen als voor zakelijke projecten. Vanzelfsprekende werkt SBB Kozijnen volgens de laatste NEN-normen (zoals vastgelegd in het Nederlands Bouwbesluit) en altijd in onderling overleg met u als opdrachtgever. SBB Kozijnen vervaardigt kunststof kozijnen in eigen productie.

Kunststof kozijnen in eigen productie

SBB Kozijnen  beschikt over een eigen productie machinepark. Dat betekent dat de productie in eigen handen is en u verzekerd bent van onze jarenlange ervaring. In onze fabriek in Wijchen produceren wij kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Voor u als klant is dit interessant, omdat op die manier kosten bespaard worden en dat ziet u weer terug in de prijs van de kunststof kozijnen.

We zijn in staat om binnen twee weken al te leveren. Het is voor u natuurlijk wel zo makkelijk dat wij uw kozijnen zowel produceren, leveren en monteren. Zo krijgt u bij ons altijd een totaalpakket: kunststof kozijnen die voldoen aan al uw wensen.

Profiteer nu van het 6% BTW-tarief

Ook voor uw kunststof kozijnen geldt tijdelijk een verlaging van het BTW-tarief. Het is nu dus nog voordeliger om kunststof kozijnen te bestellen. Lees meer over het 6% BTW-tarief op de site van de Belastingdienst.