Kozijnen

kozijnenbanner

Kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? Dan bent u bij SBB Kozijnen aan het juiste adres! Bij de productie van onze kozijnen die wij in eigen beheer doen, werken wij alleen met hoogwaardige materialen. Service naar onze klanten, betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Kiest u voor kunststof kozijnen van SBB Kozijnen dan kiest u dus voor kwaliteit!

Kunststof kozijnen bestaan uit PVC (polyvinylchloride) en hebben veel voordelen.

Voordelen kunststof kozijnen

Vergeleken met houten kozijnen hebben kunststof kozijnen veel goede eigenschappen.
De voordelen van kunststof kozijnen:

Was u juist zo gehecht aan uw houten kozijnen vanwege de authentieke uitstraling? Kies dan voor de mogelijkheid om de houtnerf in het kozijn te laten walsen. Op die manier heeft u de voordelen van de kunststof kozijnen en de fraaie uitstraling van houten kozijnen.

A-Merk en keurmerken kozijnen

SBB Kozijnen levert uitsluitend kwaliteitskozijnen van het merk VEKA (Topline). VEKA is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd bekend is als het gaat om kunststof profielen voor ramen en deuren. Naast VEKA bent u er bij ons van verzekerd dat wij alleen met productiematerialen werken die aan onze hoge eisen voldoen. Het glas, beslag en de dorpels die we gebruiken voldoen hierdoor altijd aan de normen en eisen van verschillende instanties zoals VEKA en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook voldoen onze kozijnen aan het KOMO-keurmerk en het SKG-keurmerk. Deze twee keurmerken zijn kwaliteitskeurmerken voor de bouw.

schermafdruk-3

Veka Topline AD kunststof kozijnprofielen. Meer lezen over dit profiel kunt u in de folder.

schermafdruk

VEKA Topline NL kunststof kozijnprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Meer over dit kunststof kozijnprofiel leest u in de brochure van VEKA.

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Als u kiest voor kunststof kozijnen let dan op het keurmerk “Veilig Wonen”. De politie geeft dit keurmerk aan kozijnen die bestand zijn tegen inbrekers. Het keurmerk bestaat uit een puntenaantal tussen de 0 en de 100. Hoe meer punten uw kozijnen krijgen, hoe moeilijker het is om bij u in te breken. Voldoet uw woning aan het Politie Keurmerk dan is uw huis tot 90 procent beter beschermd tegen inbrekers dan huizen zonder dit keurmerk. Een reden voor inbrekers om uw huis voorbij te lopen. Meer lezen over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Onderhoud kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. In principe is het genoeg om eens in de zoveel maanden uw kunststof kozijnen met water, een natte vaatdoek en allesreiniger schoon te maken. Wilt u uw kunststof kozijnen vervangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie